OTTO - spirit

Wie zijn we?

Michiel Govaert en team zijn reeds sinds 2006 actief in het foodtrucklandschap en de streetfoodcatering. Met de nadruk op vers, huisbereid en kwaliteit maakt OTTO overheerlijke pizza met respect voor de Italiaanse traditie, maar met een eigen identiteit en twist. Naast pizza biedt OTTO ook diverse soorten aanvullende streetfood aan. Denk aan Mexicaanse wraps, chili con carne, tapas, pasta...

 

Onze infrastructuur geeft ons de mogelijkheid om zowel met foodtrucks als met aangepaste mobiele keukenunits op zo goed als elke locatie onze services aan te bieden. Zowel binnen als buiten.

 

Wij verwennen uw gasten op bedrijfsevents, opendeurdagen,

jubilea, festivals en beurzen. Tevens ook op privé-events zoals huwelijken, communies, verjaardagen,...

PRAKTISCH

Wij beschikken over maar liefst 5 pizza/streetfood units. Dat wil zeggen dat we 3 fraaie foodtrucks ter beschikking hebben, maar daar stopt ons aanbod niet. Wij bieden ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze professionele mobiele keukenunits voor zowel binnen- als buitengebruik.

 

Wanneer we onze volledige infrastructuur en mankracht benutten kunnen wij zorgen voor zon 400 pizza’s per uur. Zo zien wij het groots en kan je, mits een boeking ruim op voorhand, onze volledige uitrusting huren. Natuurlijk kan het ook met veel minder.

Bij OTTO is alles mogelijk.

 

FOODTRUCKS

 

- Drie trailers die uw ideale support zijn voor iedere feestelijke of zakelijke gelegenheid.

 

- Koken/bakken gebeurt binnenin de foodtrucks.

 

- De eyecatcher tussen onze trailers kan enkel ingezet worden voor een meerdaags event.

MOBIELE UNITS

 

- We stellen ter plaatse een mobiele keukenunit op en er wordt geserveerd vanop de begane grond

 

- Zowel in- als outdoor

 

-Ideaal voor een vergadering, bedrijfsevent of binnenfeest waarbij men niet de gelegenheid heeft om buiten een foodtruck te zetten.

VOLG OTTO - streetfood that moves

2017 © OTTO. Alle rechten voorbehouden.